Erikoiskalusteet ja sisustusprojektit julkisiin tiloihin

Valmistamme ja asennamme erikoiskalusteet julkitiloihin ympäri Suomen. Useimmiten toimituksen perustana on valmis arkkitehtisuunnitelma mutta tarvittaessa verkostomme kautta asiakkaamme löytää myös sisustussuunnittelijan kohteeseen. Me varmistamme omalla cad-suunnittelulla tehtävillä työkuvilla kalusteen täydellisen sopivuuden kohteeseen ja esim. keittiölaitteiden oikein mitoitetun integroinnin tehtäviin kiintokalusteisiin.

Tytär- ja sisaryritystemme sekä yhteistyökumppaneidemme kautta voimme toimittaa kohteeseen myös irtokalusteet, valaisimet ja muut sisustustuotteet sekä asiakkaan niin halutessa toteuttaa pintojen viimeistelyä esim. maalaus-, tapetointi, lattia- ja laatoitustöillä.

Kanssamme projektit sujuvat varmalla ammattitaidolla alusta loppuun saakka.

Palvelut
Palvelut

Osaamista joka syntyy vain kokemuksesta

Erikoisosaamistamme ovat mm. hotellien ja ravintoloiden, yritysten yleisten tilojen kuten vastaanotto- ja palvelupisteiden kalusteet sekä liikenneasemien ja kahviloiden sisustus- ja kalustustyöt. Meillä on kokemusta myös muiden erikoiskalustettavien tilojen, kuten kirjastojen, kirkkojen, kylpylöiden, museoiden ja teattereiden kalustamisesta.  Olemme myös olleet mukana toteuttamassa monien kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden kohteiden kalustuksia, mm. Alvar Aalto -kohteita on referensseissämme useita.

 

Kokonaisvaltaista palvelua

Hoidamme projekteissa oman osamme kokonaisvaltaisesti avaimet käteen -periaatteella. Voimme auttaa asiantuntevasti jo toteutuksen suunnittelussa tai toteuttaa asiakkaan valmiit visiot tarkasti ja yksityiskohtaisesti.

Sisustusurakkamme sisältävät kaikki tarvittavat kalusteet ja materiaalit, rahdit sekä kalusteiden paikalleen asennuksen. Tuotteet kuljetamme omalla kalustollamme kohteisiimme ympäri Suomen ja asennuksesta vastaavat ammattitaitoiset asentajamme. Tarvittaessa voimme järjestää yhteistyöverkostomme kautta myös esimerkiksi sähkö- tai LVI-töiden ammattilaisia auttamaan kokonaisprojektin toteutuksessa.

Palokan Puutuote Oy valittiin Jyvässeudun Yrittäjien vuoden yrittäjäksi v. 2011. Vuonna 2018 julkaistussa Trivagon hotellivertailussa parhaissa viiden ja neljän tähden hotelleissa peräti kahdeksassa on Palokan Puutuote Oy ollut mukana sisustamassa.

Vuoden 2014 puupalkinnon saaneen Serlachius-museon Göstan Paviljongin kiintokalusteet ovat meidän toteuttamiamme.

Tavaramerkkejämme ovat nopeus, luotettavuus, laatu ja sitoutuminen. Olemme riittävän pieni, jotta pystymme nopeisiin liikkeisiin, mutta myös riittävän iso, jotta voimme toteuttaa suuretkin kokonaisuudet aikataulussa pysyen ja tinkimättömällä ammattitaidolla.

 

Tarvitsetteko
julkitilakalustamisen palveluita?

Ota yhteyttä: