Erikoiskalusteet ja sisustusprojektit julkisiin tiloihin

Toimitamme julkitilojen erikoiskalusteet kaikkialle Suomeen. Tuotteet valmistetaan omalla tehtaallamme Palokassa josta ne jatkavat useimmiten omalla kuljetuskalustollamme kohteisiin kokeneiden asentajiemme asennettaviksi. Tuotteiden täydellinen istuvuus kohteisiin varmistetaan ennen valmistusta otettavin tarkemitoin ja suunnittelijoidemme tekemien työkuvien avulla.

Myös laajemmat toimituskokonaisuudet esim. sisustustöiden, irtokalusteiden ja muiden sisustustarvikkeiden osalta onnistuvat helposti kauttamme.

Tavaramerkkejämme ovat toimitusvarmuus, laatu, joustavuus ja ammattitaito. Kokoluokkamme on optimaalinen – taivumme tarvittaessa nopeisiinkin liikkeisiin mutta olemme myös riittävän suuri toteuttamaan mittavatkin projektit.

Sisaryrityksemme Erica Kaluste Oy:n kautta osaamisemme on laajentunut myös koulujen, sairaaloiden, päiväkotien ja senioritalojen kalustetoimituksiin.

Palvelut
Palvelut

Osaamista joka syntyy vain kokemuksesta

Erikoisosaamistamme ovat mm. hotellien ja ravintoloiden, yritysten yleisten tilojen kuten vastaanotto- ja palvelupisteiden kalusteet sekä liikenneasemien ja kahviloiden sisustus- ja kalustustyöt. Meillä on kokemusta myös muiden erikoiskalustettavien tilojen, kuten kirjastojen, kirkkojen, kylpylöiden, museoiden ja teattereiden kalustamisesta.  Olemme myös olleet mukana toteuttamassa monien kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden kohteiden kalustuksia, mm. Alvar Aalto -kohteita on referensseissämme useita.

 

Kokonaisvaltaista palvelua

Hoidamme projekteissa oman osamme kokonaisvaltaisesti avaimet käteen -periaatteella. Voimme auttaa asiantuntevasti jo toteutuksen suunnittelussa tai toteuttaa asiakkaan valmiit visiot tarkasti ja yksityiskohtaisesti.

Sisustusurakkamme sisältävät kaikki tarvittavat kalusteet ja materiaalit, rahdit sekä kalusteiden paikalleen asennuksen. Tuotteet kuljetamme omalla kalustollamme kohteisiimme ympäri Suomen ja asennuksesta vastaavat ammattitaitoiset asentajamme. Tarvittaessa voimme järjestää yhteistyöverkostomme kautta myös esimerkiksi sähkö- tai LVI-töiden ammattilaisia auttamaan kokonaisprojektin toteutuksessa.

Palokan Puutuote Oy valittiin Jyvässeudun Yrittäjien vuoden yrittäjäksi v. 2011. Vuonna 2018 julkaistussa Trivagon hotellivertailussa parhaissa viiden ja neljän tähden hotelleissa peräti kahdeksassa on Palokan Puutuote Oy ollut mukana sisustamassa.

Vuoden 2014 puupalkinnon saaneen Serlachius-museon Göstan Paviljongin kiintokalusteet ovat meidän toteuttamiamme.

Vuoden 2022 Arkkitehtuurin Finlandia kolmesta palkintoehdokkaasta olimme mukana toteuttamassa kahta: Jyväskylän Yliopiston kirjaston peruskorjausta sekä Serlachius museoiden Taidesaunaa.

 

Tarvitsetteko
julkitilakalustamisen palveluita?

Ota yhteyttä: